Bouwsteen 1

In kaart brengen van skills voor de toekomst

Wat is de uitdaging?

Hoe mooi zou dat zijn: een wereld waarin leren niet ophoudt bij een diploma, maar waar mensen zich blijven ontwikkelen, hun hele leven lang. Waar dat niet alleen heel logisch en zinvol is, maar ook gewoon heel leuk. In Nederland zijn we wat dat betreft al aardig op weg, maar we willen het nog beter doen. Om dat te realiseren, hebben we zicht nodig op de skills die ons wendbaar op de arbeidsmarkt houden. Dat in kaart krijgen, doen we met bouwsteen 1. Geen eenvoudige klus, de toekomst laat zich immers lastig voorspellen. De oplossing? Samenwerken!

Doe je mee?

We zijn als LLO-Katalysator natuurlijk niet de enige die de arbeidsmarkt van morgen beter in beeld wil krijgen. Daar zijn ook al andere mensen, instellingen en organisaties mee bezig. Jij misschien ook wel. Wat nou, als we samen met jou en al die andere partijen aan één gemeenschappelijke basis gaan werken? Als we de juiste databases koppelen, de juiste modellen gebruiken en sámen vooruit gaan kijken? Lukt het dan om een tool te maken die Nederlanders een nieuw stuur biedt voor een Leven Lang Ontwikkelen? Wij denken van wel. Jij ook?

Updates ontvangen

Momenteel zijn we een programma van eisen aan het opstellen voor bouwsteen 1. Laat je contactgegevens achter en krijg updates van alle ontwikkelingen.