Rutger maakt carriereswitch naar de bouw & infra

Als het gaat om Leven Lang Ontwikkelen, zijn we in Nederland al aardig op weg. Er gebeuren overal in ons land een heleboel mooie dingen op dit gebied. Dit verhaal is daar een goed voorbeeld van. 

Wij interviewen Rutger ter Over hoe hij deze stap heeft gemaakt en hoe onze arbeidsmarktcoach Bouw & Infra Daphne Schipper hem hierbij heeft geholpen;

Wat heb je hiervoor gedaan:

Ik heb ervaring opgedaan in de horeca als leidinggevende en als laatste, all round operator in de medische chip industrie.

Hoe en waarmee heeft je arbeidsmarktcoach jou geholpen?

De arbeidscoach heeft me geholpen de richting te bepalen hoe ik het best in de bouw aan de slag kon. Met de arbeidscoach heb ik de opleiding techniek bouw & utiliteit uitgekozen zodat ik eerst een goede bouwkundige basis krijg. Tevens heeft de arbeidsmarktcoach mijn subsidieaanvraag opgepakt wat ervoor heeft gezorgd dat de opleiding geheel gefinancierd wordt.

Wie betaalt de opleiding?

De arbeidsmarktcoach is op de hoogte van allerlei subsidiemogelijkheden en voor deze opleiding kwam ik in aanmerking voor een subsidie vanuit de stimuleringsmaatregelen vakkrachten Bouw & Infra.

Deel ook je verhaal

Heb jij een ook verhaal dat goed past bij Lang Leve Ontwikkelen? Deel het en inspireer anderen!