Tips van DUS-I

Op 2 oktober start de eerste aanvraagronde voor initiatieven die passen binnen bouwsteen 2 en 3. Om schrijvers in de laatste fase van extra tips te voorzien en de mogelijkheid te geven om te kunnen sparren met andere schrijvers, organiseerden we op 15 september j.l. een hybride werkbijeenkomst.

Roos Vermeij, directeur van de uitvoeringsorganisatie van de LLO-Katalysator, gaf een welkomstwoord en een vooruitblik op de komende periode. Tom van de Schoot deelde als ervaringsdeskundige inzichten over het succesvol afronden van een andere aanvraag, inclusief de hindernissen in de laatste weken.

Na deze inleiding gingen de deelnemers zelf aan de slag. Zo konden er vragen worden gesteld en zijn deze besproken met andere aanvragers. Er is feedback ontvangen en er zijn ervaringen gedeeld. Een medewerken van DUS-I heeft het aanvraagproces beschreven en heeft waardevolle tips gedeeld. Om jou ook verder te helpen bij het schrijven van je aanvraag, delen we deze tips.

Tom van de Schoot vertelde over zijn ervaringen met het schrijven van aanvrage via andere programma’s. Zo was hij betrokken bij 4 verschillende aanvragen en heeft hij 15 jaar ervaring bij het indienen en aanvragen voor PPS- arbeidsmarkt. In zijn presentatie geeft hij de laatste tips die je kunt gebruiken bij het laatste deel van het schrijven van een aanvraag. Want tijdens deze laatste maand komt alles samen.